Opstapplaatsen

Aan de Jozef Maria Route zijn een viertal horecagelegenheden die zich als partner aan de route hebben verbonden. Hier kunt u terecht voor een kop koffie met gebak, een overheerlijk ontbijt, lunch of diner! Deze gelegenheden dienen tevens als opstapplaats voor de fietsroute. U kunt hier goed parkeren en men kan u hier meer informatie geven over de fietsroute zelf en de bezienswaardigheden. Daarnaast bieden deze 4 opstapplaatsen samen een Jozef en Maria-arrangement aan voor te happen en trappen.

 

Veerhuys Tante Jet aan de Maas

Restaurant Tante Jet ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas. Vlakbij het authentieke fruitdorp Blitterswijck en waar het uitgestrekte Nationaal Park Maasduinen-De Hamert, met zijn oude Limburgs landschap een grote aantrekkingskracht uitoefent op de bezoeker.

't Pelgrimshuis Smakt

Het Pelgrimshuis in Smakt ligt aan het beginpunt van diverse mooie wandel- en fietsroutes variërend van 1 km tot wel 16 km door Landgoed de Hamert, onderdeel van het Nationaal Park de Maasduinen.

Jachthut op den Hamer

Pannenkoekenhuis Jachthut op den Hamer ligt aan het beginpunt van diverse mooie wandel- en fietsroutes varierend van 1 km tot wel 16 km door Landgoed de Hamert, onderdeel van het Nationaal Park de Maasduinen.

kevelaer graybergen grayvenray grayinterreg de nl grayeuregio grayinterreg gray